» Lily & Kat / Лили и Кат (2015)

Lily & Kat / Лили и Кат (2015)

1 866 гледания
27
04
2015
Lily & Kat / Лили и Кат (2015)
1 гласа
HD DVD
 • Година:
  2015
 • Продължителност:
  ---
 • Страна:
  ---
 • Жанр:
  ---

Lily & Kat / Лили и Кат (2015)

Вдъхновен от култовата романтична комедия ”Красива в розово” и заснет в стила на ранните ленти на режисьора Уонг Кар-Вай, филма ”Лили и Кат” разказва историята на две момичета, чието дългогодишно приятелство е поставено на изпитание.
Действието е ситуирано в Ню Йорк Сити, а в центъра на сюжета е току-що завършилата дизайнерско училище Лили. Докато се подготвя за предизвикателствата в дизайнерския свят тя научава, че най-добрата й приятелка, харизматичната Кат, е решила да напусне Източното крайбрежие и да заживее в Лондон. Полетът е само след няколко дни и въпреки първоначалното си несъгласие Лили в крайна сметка подкрепя своята приятелка.

Само един ден след изненадващата новина двете момичета посещават изискано арт-шоу по време на което Лили се запознава с привлекателния и енигматичен артист Хенри. Привличането между двамата е силно и по всичко изглежда, че това е само началото на една страстна романтична връзка.

Но с оставащи само седем дни до полета на Кат и с нов човек застанал между тях дългогодишните приятелски отношения между двете момичета са поставени на сериозно изпитание.
---

Lily & Kat / Лили и Кат (2015)